Exemples de men煤s saludables de temporada primavera-estiu 馃尯馃尀 (setmana 3)


Avui ja 茅s divendres, aix铆 que…

Torna el men煤 saludable setmanal descarregable!馃コ馃コ


Com tots els divendres, teniu disponible un exemple de men煤 saludable per a tota la setmana (de dilluns a diumenge), perqu猫 el cap de setmana pugueu planificar la llista de la compra i aix铆 comen莽ar amb tot preparat el seg眉ent dilluns.

Com us vaig comentar en el primer post dels men煤s setmanals, els men煤s estan pensats seguint l’estructura del plat saludable (si vols saber de qu猫 es tracta, tens un exemple aqu铆) i s贸n nom茅s una guia perqu猫 puguis planificar-te millor la setmana i menjar de manera saludable, per貌 sempre pots adaptar-los als teus gustos i necessitats: canviant el proteic, les verdures i/o el cereal/tubercle per altres ingredients que formin part del mateix grup d’aliments.

S贸n men煤s que serveixen per a tota la fam铆lia, tant infants com adults, tan sols cal adaptar textures i/o quantitats en funci贸 de la gana i les necessitats de cada persona.


Aqu铆 va l’exemple de men煤 per a la setmana 3 de temporada primavera-estiu 馃尯馃尀 (pots descarregar-te el men煤 amb m茅s qualitat en l’enlla莽 seg眉ent):

Per als esmorzars i berenars, podeu optar per qualsevol aliment saludable, per exemple: fruita, iogurt natural o grec natural, fruits secs o llavors en cru o torrades, humus, formatge, pa integral, flocs de civada o altres cereals integrals sense sucres afegits, alguna hortalissa鈥 o qualsevol altre aliment saludable. L鈥櫭簄ic consell perqu猫 un esmorzar o berenar sigui saludable 茅s que estigui compost per aliments saludables 馃槈

Pots utilitzar els comentaris per a preguntar-me qualsevol dubte sobre el men煤 o sobre la recepta d鈥檃lguna de les propostes.

Que els gaudeixis!

Comenta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'est脿 connectant a %s