Exemples de men煤s saludables de temporada tardor-hivern 馃崄鉀勶笍 (setmana 6) (i darrers men煤s d’aquesta temporada!)

Com cada final de setmana (i per darrera vegada)鈥

Torna el men煤 saludable setmanal descarregable!馃コ馃コ

Teniu disponible un exemple de men煤 saludable per a tota la setmana (de dilluns a diumenge), perqu猫 aquest cap de setmana pugueu planificar la llista de la compra i aix铆 comen莽ar amb tot preparat el proper dilluns.

B茅, i ja hem arribat a la 6a setmana, aix铆 que amb aquest darrers men煤s, finalitzen els exemples de men煤s saludables de tardor-hivern. Ohhhhhh! per貌 no patiu, perqu猫 ara quan arribi la primavera, tindreu disponibles els exemples de men煤s de temporada primavera-estiu 馃尯馃尀 per a que pugueu tenir idees tamb茅 per a quan torni “el caloret” (quines ganes!) 馃槏

Com us vaig comentar en el primer post dels men煤s setmanals, els men煤s estan pensats seguint l’estructura del plat saludable (si vols saber de qu猫 es tracta, tens un exemple aqu铆) i s贸n nom茅s una guia perqu猫 puguis planificar-te millor la setmana i menjar de manera saludable, per貌 sempre pots adaptar-los als teus gustos i necessitats: canviant el proteic, les verdures i/o el cereal/tubercle per altres ingredients que formin part del mateix grup d’aliments.

S贸n men煤s que serveixen per a tota la fam铆lia, tant per a les criatures com per a les persones adultes. Aix貌 茅s una cosa que sempre recalco en els tallers familiars: tota la fam铆lia pot (hauria de) menjar el mateix (no 茅s necessari preparar diferents plats per a cada comensal), infants inclosos, tan sols cal adaptar textures i/o quantitats en funci贸 de la gana i les necessitats de cada persona.

Aqu铆 va l’exemple de men煤 per a la 6a setmana de temporada tardor-hivern 馃崄鉀勶笍 (pots descarregar-te el men煤 amb m茅s qualitat en l’enlla莽 seg眉ent):

Per als esmorzars i berenars, podeu optar per qualsevol aliment saludable, per exemple: fruita, iogurt natural o grec natural, fruits secs o llavors en cru o torrades, humus, formatge, pa integral, flocs de civada o altres cereals integrals sense sucres afegits, alguna hortalissa… o qualsevol altre aliment saludable. L’煤nic consell perqu猫 un esmorzar o berenar sigui saludable 茅s que estigui format per aliments saludables 馃槈

Pots utilitzar els comentaris per a preguntar-me qualsevol dubte sobre el men煤 o sobre la recepta d’alguna de les propostes.

Bon profit!

Comenta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'est脿 connectant a %s