Sobre mi

rr
”Ver

Em dic Raquel Derch i sóc dietista-nutricionista i educadora.

Per què dietista-nutricionista?

Perquè gaudeixo menjant i cuinant, perquè sóc conscient de la importància de l’alimentació en la salut, la cultura i la vida de les persones, perquè som el que mengem i construïm el món i la societat en la que vivim segons el que mengem.

Perquè sóc Tècnica Superior en Dietètica i Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona.

Perquè sóc membre de la FEDN (Fundación Española de Dietistas y Nutricionistas) i professional col·legiada al CODINUCAT (Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya).

Per què educadora?

Perquè des d’un bon principi m’he especialitzat en la docència, formació i educació alimentària.

Perquè m’apassiona l’educació, perquè gaudeixo veient com les persones milloren la seva vida gràcies a l’aprenentatge, perquè penso que el saber és un bé comú que cal compartir.

Perquè per tot això vaig decidir iniciar el Grau d’Educació Social a la Universitat Oberta de Catalunya i així poder combinar i fusionar les meves dues grans passions: l’alimentació i l’educació.

Per què educant l’alimentació?

Perquè l’alimentació és molt més que nodrir-se, perquè l’alimentació és un fet social, perquè l’alimentació és un fet cultural, perquè de l’elecció dels nostres aliments en depèn la nostra salut i el nostre entorn.

Perquè l’alimentació es pot educar i millorar.

Perquè educant l’alimentació contribuïm a millorar la nostra salut, el nostre entorn, la nostra societat i per què no, el nostre planeta.

raquel educalimentacio 2.jpg