Assessorament i creació de material educatiu

Assessorament i confecció de material didàctic i de divulgació per a empreses, associacions i entitats sobre alimentació, dietètica i/o seguretat i higiene alimentària.

Necessites assessorament dietètic o en seguretat alimentària per a la teva empresa, Ajuntament, entitat o associació?

T’ofereixo assessorament en alimentació i/o en manipulació d’aliments i al·lèrgies i intoleràncies alimentàries personalitzat i adaptat al que necessita la teva empresa, associació o entitat. Promoguem i cuidem conjuntament la salut de les persones!

A més, creo per a vosaltres materials educatius i de divulgació senzills i entretinguts, per a comunicar de manera clara i amena els fonaments d’una alimentació nutritiva i saludable.

El meu objectiu és ajudar-vos a transmetre coneixements de manera efectiva i divertida. Col·laborant, crearem recursos educatius de qualitat que s’adaptin a les vostres necessitats específiques.

Aposta per la salut de les persones!

Això és per a tu si…

Quan treballo, poso èmfasi en el flow, el bon rotllo i el bon humor. M’implico plenament en cada servei que ofereixo i el meu objectiu és brindar-te una experiència personalitzada i plenament satisfactòria.

ET PUC AJUDAR SI NECESSITES:

ASSESSORAMENT EN ALIMENTACIÓ

Ofereixo assessorament a empreses i entitats, tant públiques com privades, en matèria d’alimentació i en seguretat alimentària.

MATERIALS EDUCATIUS

Elaboro recursos pedagògics i materials didàctics molt visuals, tant per a empreses privades com per a empreses públiques.

FORMACIÓ PER A EMPRESES, ASSOCIACIONS I ENTITATS

Formació a persones treballadores o a la recerca d’ocupació en matèria d’al·lèrgies alimentàries, higiene i manipulació d’aliments, alimentació i dietètica, etc.

APOSTEM PER LA SALUT DE LES PERSONES AMB UNA BONA DOSI DE BON ROTLLO I MOLT DE FLOW

PREGUNTES FREQÜENTS

M’enfoco en brindar-te informació, assessorament i suport per exemple per a millorar les propostes i/o menús del teu establiment, per a fer més saludable la teva empresa, o per a acompanyar-te com a professional en les campanyes o accions d’alimentació saludable que voleu dur a terme al teu ajuntament, associació o entitat, entre altres.

També puc crear material educatiu i de divulgació, com ara tríptics, díptics, contingut per a xarxes socials i vídeos educatius, per a conscienciar sobre la importància d’una alimentació adequada.

Si gestiones un restaurant o un establiment d’elaboració o venda de menjars, puc ajudar-te a garantir que compleixis amb les regulacions i normatives vigents en matèria de seguretat alimentària, específicament sobre la normativa de declaració d’al·lèrgens. Puc elaborar les fitxes tècniques de declaració d’al·lergògens de plats o productes, i ajudar-te amb la creació de les cartes, cartells i/o rètols perquè compleixis la normativa vigent. A més, et proporciono assessorament sobre com realitzar unes correctes pràctiques de manipulació per a evitar possibles riscos. I si vols, també puc formar-te a tu i al teu personal en manipulació d’aliments i en la gestió d’al·lèrgens (pots consultar els serveis de formació que ofereixo i/o escriure’m per a comentar propostes concretes).

Puc crear diversos tipus de materials educatius i de divulgació per a promoure una alimentació nutritiva i saludable. Això inclou tríptics i díptics informatius amb consells nutricionals, receptes i menús nutritius, recomanacions específiques per a diferents grups d’edat, etc. També puc desenvolupar contingut visual per a compartir a xarxes socials, com ara infografies i publicacions il·lustrades, que siguin atractives i fàcils d’entendre. A més, també podem gravar vídeos educatius sobre alimentació i/o seguretat alimentària. Pregunta’m i ho parlem!

El meu enfocament principal en crear material educatiu i de divulgació és cuinar-ho a foc lent i fer-ho accessible i atractiu per al públic objectiu. Utilitzo un llenguatge clar i comprensible, evitant tecnicismes innecessaris. A més, empro recursos visuals, com a gràfics, il·lustracions i fotografies, per a facilitar la comprensió de la informació. El meu objectiu és transmetre missatges clau sobre alimentació saludable i seguretat alimentària de manera efectiva, generant interès i motivant a les persones a prendre decisions informades sobre la seva alimentació.

Pots contactar-me a través del formulari de contacte de la meva pàgina web o bé per correu electrònic (hola@educalimentacio.com). En el teu missatge, inclou informació detallada sobre les teves necessitats i objectius. Això em permetrà entendre millor la teva situació i brindar-te una resposta personalitzada. Una vegada que hagi revisat la teva sol·licitud, estaré encantada de programar una vídeo reunió inicial per a parlar dels detalls i oferir-te un pressupost adaptat a les teves necessitats.

EDUCACIÓ EN ALIMENTACIÓ AMB MOLT DE FLOW

Perquè l’alimentació i la seguretat alimentària poden ser molt divertides

Desplaça cap amunt