Exemples de menús saludables de temporada tardor-hivern 🍁⛄️ (setmana 6) (i darrers menús d’aquesta temporada!)

Com cada final de setmana (i per darrera vegada)…

Torna el menú saludable setmanal descarregable!🥳🥳

Teniu disponible un exemple de menú saludable per a tota la setmana (de dilluns a diumenge), perquè aquest cap de setmana pugueu planificar la llista de la compra i així començar amb tot preparat el proper dilluns.

Bé, i ja hem arribat a la 6a setmana, així que amb aquest darrers menús, finalitzen els exemples de menús saludables de tardor-hivern. Ohhhhhh! però no patiu, perquè ara quan arribi la primavera, tindreu disponibles els exemples de menús de temporada primavera-estiu 🌺🌞 per a que pugueu tenir idees també per a quan torni “el caloret” (quines ganes!) 😍

Com us vaig comentar en el primer post dels menús setmanals, els menús estan pensats seguint l’estructura del plat saludable (si vols saber de què es tracta, tens un exemple aquí) i són només una guia perquè puguis planificar-te millor la setmana i menjar de manera saludable, però sempre pots adaptar-los als teus gustos i necessitats: canviant el proteic, les verdures i/o el cereal/tubercle per altres ingredients que formin part del mateix grup d’aliments.

Són menús que serveixen per a tota la família, tant per a les criatures com per a les persones adultes. Això és una cosa que sempre recalco en els tallers familiars: tota la família pot (hauria de) menjar el mateix (no és necessari preparar diferents plats per a cada comensal), infants inclosos, tan sols cal adaptar textures i/o quantitats en funció de la gana i les necessitats de cada persona.

Aquí va l’exemple de menú per a la 6a setmana de temporada tardor-hivern 🍁⛄️ (pots descarregar-te el menú amb més qualitat en l’enllaç següent):

Pots utilitzar els comentaris per a preguntar-me qualsevol dubte sobre el menú o sobre la recepta d’alguna de les propostes.

Bon profit!

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Educación en alimentación con mucho flow

Porque la alimentación y la seguridad alimentaria pueden ser muy divertidas

Desplaça cap amunt