Formació presencial i online

Educació en alimentació i en seguretat i higiene alimentària

Acompanyo a les persones a cuidar i millorar la seva salut mitjançant l’educació en alimentació.

Ajudo les persones treballadores a millorar les seves pràctiques de manipulació d’aliments.

El meu objectiu és que les persones gaudeixin de l’experiència formativa, en la qual combino bon rotllo i flow per a fer que s’aprengui de manera amena i divertida, sense perdre el rigor pedagògic.

Com a dietista-nutricionista, ofereixo una àmplia varietat de formacions en alimentació, dietètica, cuina saludable i nutritiva i higiene i seguretat alimentària.

Si treballes en una empresa de formació, en un Ajuntament, escola, institut, centre cívic, associació, entitat o un altre organisme i necessites una persona que realitzi formacions sobre aquests temes, et puc ajudar oferint-te:

XERRADES I TALLERS A ESCOLES BRESSOL, ESCOLES I INSTITUTS:

PER A FAMÍLIES I DOCENTS

Sobre alimentació infantil, BLW, esmorzars i berenars, planificació de menús, prevenció de trastorns del comportament alimentari, al·lèrgies i intoleràncies… I molts temes més!

PER A L'ALUMNAT

Tallers lúdics mitjançant jocs d’alimentació per a l’alumnat d’infantil i primària. 

Tallers de reflexió per a l’alumnat de secundària.

XERRADES I FORMACIONS D'ALIMENTACIÓ:

PER A TREBALLADORS/ES D'EMPRESA O OBERTES AL PÚBLIC GENERAL

Sobre alimentació nutritiva, lectura d’etiquetes, planificació de menús, mites en alimentació, cultura de dieta, compra d’aliments, tuppers saludables i nutritius, alimentació treballant per torns… I molts temes més!

CURSOS DE FORMACIÓ EN NUTRICIÓ I DIETÈTICA:

PER A PROFESSIONALS SANITARIS, DOCENTS I PERSONAL DE RESTAURACIÓ

Disseny i planificació de menús, dietètica i dietoteràpia, reducció del malbaratament alimentari, alimentació de les persones grans, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, alimentació i trastorns de la conducta alimentària, alimentació vegetariana i vegana…. I molts temes més!

TALLERS DE CUINA NUTRITIVA I SALUDABLE:

PER A TOTS ELS PÚBLICS

Cuina de reaprofitament, cuina amb aliments de temporada, menjars i sopars nutritius ràpids, cuina fàcil per a nens/es o adolescents, cuina de tupper, cuina vegetariana i vegana… I molts temes més!

CURSOS I FORMACIONS DE SEGURETAT ALIMENTÀRIA:

PER A PROFESSIONALS SANITARIS, DOCENTS, PERSONAL DE MENJADOR ESCOLAR I DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA

Manipulació d’aliments, seguretat i higiene alimentària, sistema APPCC, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, gestió d’al·lèrgens.

Adapto sempre totes les propostes i temàtiques a les necessitats i col·lectiu al qual van dirigides: nens i nenes, famílies, educadors/es, alumnes, gremis, treballadors/es, associacions, empreses, casals, centres cívics o qualsevol altre grup o espai.

Aquí trobaràs energia, entusiasme i un flow contagiós.

FEM QUE LES FORMACIONS SIGUIN DINÀMIQUES, AMENES, DIVERTIDES I INTERACTIVES!

PREGUNTES FREQÜENTS

El meu enfocament pedagògic es basa en la interacció, participació activa i l’aprenentatge experiencial (aprendre fent). Utilitzo activitats, presentacions molt visuals, materials pràctics, jocs educatius, activitats de grup, anècdotes interessants, debats i/o casos pràctics. Aprendre sobre alimentació o seguretat alimentària no ha de ser pas avorrit!

L’humor és una eina molt poderosa que permet crear un ambient positiu, ajuda a captar l’atenció i fa que les persones assistents estiguin més receptives, facilita la comprensió i fa que les formacions siguin més enriquidores. Combino l’educació basada en coneixements sòlids i amb evidència científica amb un enfocament divertit i un bon toc d’humor per a fer que l’aprenentatge sigui més amè i entretingut. El meu enfocament es basa a crear un ambient d’aprenentatge dinàmic i participatiu.

Compto amb unes temàtiques ja definides, però igualment, abans de qualsevol formació, m’agrada tenir una reunió o trucada prèvia per a conèixer quins són els vostres objectius i necessitats específiques. A partir d’aquesta informació, adapto el contingut i la dinàmica de la formació perquè s’ajusti als vostres requeriments i necessitats. Això em permet personalitzar el contingut, els exemples i les activitats per a garantir que la formació sigui rellevant i aplicable a la pràctica.

Però si el que voleu és una formació específica, també puc crear-la a la carta i a mida de les vostres necessitats.

Sí, ofereixo tant formació presencial com formació en línia. Pots triar el format que millor s’adapti a les necessitats de la teva empresa, associació o entitat i a les preferències dels alumnes.

La formació en línia es realitza en directe, com si fos presencial, però a través de plataformes virtuals d’aprenentatge. Podem usar qualsevol de les plataformes amb la qual acostumeu a treballar a la teva empresa, associació o entitat (Google Meet, Skype, Microsoft Teams, Zoom…).

No et preocupis! Jo puc encarregar-me de passar-vos enllaç a una reunió virtual per a fer les formacions (farem servir una plataforma o una altra depenent del nombre d’alumnes i les necessitats del curs).

Encara que la durada dependrà de si es tracta d’un curs, xerrada o taller, i de les vostres necessitats i les dels assistents, les xerrades i els tallers acostumen a tenir una durada entre 1 a 3h, mentre que els cursos i formacions poden anar des d’unes hores a estendre’s a diversos dies o setmanes, depenent del contingut i els objectius establerts. Pregunta’m i ho parlem!

Sí, proporciono materials de suport durant les formacions. Segons el tipus de formació, pot ser una petita guia, un resum de la presentació, receptes, activitats o altres recursos útils. Aquests materials ajuden a afermar els coneixements adquirits i a posar en pràctica l’après després de la formació.

I tant que sí! Compto amb l’experiència i flexibilitat necessàries per a adaptar les meves formacions a diferents nivells de coneixement i perfils dels participants. Ja sigui per a un nivell bàsic o avançat, ajustaré el contingut i els enfocaments pedagògics per a assegurar una bona experiència d’aprenentatge en tots els casos.Estic disponible per a desplaçar-me per tota Catalunya i realitzar formacions presencials a les vostres instal·lacions. Consulta’m per a buscar dates i horaris!. A més, també ofereixo formacions en línia a través de plataformes virtuals, la qual cosa brinda flexibilitat quant a la ubicació i horaris de les sessions.

Encara que habitualment no acostumo a desplaçar-me fora de Catalunya, si t’interessa que imparteixi una formació en una altra comunitat autònoma, consulta’m i en parlem.

Si t’interessa organitzar una formació a la teva empresa, associació o entitat, pots contactar-me a través del formulari de contacte del meu web o per correu electrònic a hola@educalimentacio.com.

Estic disponible per a oferir formació a empreses, organitzacions, entitats, associacions, Ajuntaments, escoles… A tot tipus de públics! Escriu-me i ens posem mans a la feina.De moment encara no ofereixo cursos a nivell individual ni gestiono jo directament les inscripcions. Però si t’interessa realitzar algun taller, curs o xerrada amb mi, pots contactar amb la teva empresa, associació o entitat perquè em demanin una proposta. Estaré encantada de donar-los resposta!

També pots subscriure’t al meu blog. Aquí vaig penjant les xerrades, cursos i tallers oberts al públic, que ofereixo per a empreses de formació, ajuntaments, associacions i entitats. Potser públic alguna que t’interessa i ens podem conèixer aviat!

El preu varia segons el tipus de formació, la durada i de si el curs és en línia o presencial (en aquest cas hem de comptabilitzar el desplaçament). Contacta’m i ho comentem!

No sempre. En la formació en línia, per motius evidents, no afegeixo desplaçament. En cas de formacions presencials, només es cobra desplaçament si aquests es realitzen fora de Barcelona ciutat, l’Hospitalet de Llobregat o Cornellà de Llobregat.

EDUCACIÓ EN ALIMENTACIÓ AMB MOLT DE FLOW

Perquè l’alimentació i la seguretat alimentària poden ser molt divertides

Desplaça cap amunt