Sobre mi

Afegeix un toc de bon rotllo i flow a totes les formacions

Hola! Soc la Raquel Derch, dietista-nutricionista col·legiada especialitzada en educació en alimentació. No em conformo només en transmetre informació, sinó que afegeixo un toc de flow a cada xerrada, curs, formació i taller que ofereixo per a portar el món de la nutrició i la seguretat alimentària a la vida de les persones d’una manera entretinguda, dinàmica i captivadora.

Crec fermament que invertir en educació alimentària és una de les decisions més intel·ligents que poden prendre les empreses i entitats. No sols es tradueix en una millora dels coneixements, sinó que a través de l’educació, les persones poden prendre millors decisions de salut, ja sigui per a cuidar d’elles o de les persones amb les quals conviuen o treballen.

Així que, si estàs buscant a algú que entengui la importància que té l’alimentació i la seguretat alimentària per a la salut de les persones, i que sàpiga com transmetre-ho de manera captivadora, entretinguda i efectiva, treballem conjuntament!

El meu objectiu va més enllà d'informar; vull inspirar, educar, despertar l'interès i motivar, mitjançant dinàmiques interactives, contingut rellevant i propostes pràctiques.
Raquel Derch
Dietista-nutricionista

Per què triar-me

Perquè tinc flow. Amb les meves formacions, els alumnes s’ho passen bé aprenent, riuen, se’ls passa el temps volant i queden amb ganes de continuar aprenent.

No ho dic jo, ho diuen els meus alumnes.

Pedagogia

Explico conceptes complexos de manera clara, senzilla i aplicables a la pràctica.

A foc lent

Soc meticulosa, cuido els detalls sense presses i em mantinc en constant formació.

Tot terreny

Soc versàtil i adapto el missatge i el llenguatge a tota mena d’interlocutors.

Bon rotllo

Ofereixo un tracte pròxim, familiar i agradable. M’agrada personalitzar cada feina.

La diversió i el coneixement van de la mà a les meves formacions

Vols saber més de mi?

Sóc Tècnica Superior en Dietètica i Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona. A més, com a associada a la FEDN (Fundació Espanyola de Dietistes i Nutricionistes) i professional col·legiada al CODINUCAT (Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya), m’asseguro de mantenir-me sempre actualitzada en les últimes tendències i avanços del meu camp. I això no és tot! També vaig estudiar el grau d’Educació Social a la UOC (Universitat Oberta de Catalunya), el curs d’Expert universitari en Coaching nutricional (també a la UOC) i el Curs per a docents de plataformes e-learning del Consorci per a la formació contínua de Catalunya, la qual cosa em permet aportar una visió encara més completa i enriquidora a les meves formacions.

Però més enllà dels meus estudis, vull explicar-te altres coses sobre mi:

Confesso que la meva vocació no va ser una revelació immediata (m’agrada cuinar a foc lent!). Encara que a l’institut m’apassionava aprendre sobre química i biologia, el destí em va portar cap a la dietètica, un camí que fusionava aquestes disciplines però amb un enfocament molt més pràctic i aplicable a la vida diària.

Des dels meus inicis com a estudiant de nutrició humana i dietètica, vaig saber que la meva passió estava en l’educació alimentària. Aquestes arrels, tal vegada heretades de la meva família (filla i germana de mestres), em van portar a buscar oportunitats per a impartir cursos, xerrades i tallers en empreses i organitzacions. I així va ser va iniciar el meu camí com a dietista-nutricionista especialitzada en formació. Des de llavors, les meves dues grans passions, l’alimentació i l’educació, s’han entrellaçat per a cuinar una recepta fantàstica 

Però el meu desig d’aprendre i créixer professionalment em va portar més enllà, i vaig decidir embarcar-me en una aventura que em va portar a viure gairebé dos anys en diversos països de Llatinoamèrica, on vaig tenir l’oportunitat de continuar treballant com a nutricionista, enriquint encara més la meva experiència.

De retorn en la meva terra natal, vaig prendre la valenta decisió d’establir-me com a formadora autònoma. I aquí va començar una altra aventura! Al llarg dels últims 15 anys, he col·laborat com a formadora amb empreses de formació, associacions, Ajuntaments i entitats, i gràcies a elles, he construït una trajectòria en la qual en cada xerrada, curs, formació i taller he tingut la sort de poder millorar la salut de les persones.

L’educació em captiva perquè trobo una gran satisfacció en veure com les persones gaudeixen aprenent i com transformen i milloren les seves vides a través del coneixement compartit. M’encanta especialment treballar amb grups, ja que trobo una màgia especial en l’aprenentatge col·lectiu.

Tinc un objectiu molt clar:

Fer que les persones es diverteixin mentre aprenen, despertar la seva curiositat i fomentar el seu amor per l’educació. En les meves formacions, la diversió i el coneixement van de la mà.

Així que, si busques una formadora apassionada i compromesa, que aporti un toc de flow i un polsim de diversió i bon rotllo a cada formació, contacta’m!

Què diuen de mi...

Directora tècnica de RRHH - Grup Essentia

María José López

La Raquel és una professional super compromesa amb la seva feina. Les seves formacions molt ben valorades pels nostres alumnes, són sempre de valor, enriquidores i molt dinàmiques. Portem col·laborant amb ella fa més de cinc anys i hem de dir que sempre ens ho posa fàcil tant per planificar les formacions com per a la seva realització i tancament.

Director EDUCA, escola de professions educatives, socials i culturals SCCL

Jordi Rodilla Gómez

Durant els anys que he estat de director a la cooperativa de formació, la Raquel ha estat la nostra formadora de "capçalera" en Manipulació d'aliments i al·lèrgens. La Raquel és una gran professional, tant a nivell de coneixement de la temàtica que tracta com de les diferents adaptacions metodològiques en funció del perfil d'alumnes que s'hi ha trobat. Hem pogut compartir amb la Raquel formacions amb grups reduïts d'alumnes, com fins i tot grups de més de 100 participants, i en tots ells, la Raquel ha estat capaç d'arribar-hi. Com a punts forts de la Raquel, destacaría la flexibilitat, la professionalitat, l'empatia amb els alumnes i el saber mantenir sempre una metodología dinàmica i atractiva per als participants, aconseguint sempre unes grans valoracions en totes les formacions. Sense dubtar-ho, comptar amb la Raquel en el teu equip de persones formadores és un plus per a la teva entitat de formació.

EDUCACIÓ EN ALIMENTACIÓ AMB MOLT DE FLOW

Perquè l’alimentació i la seguretat alimentària poden ser molt divertides

Desplaça cap amunt